Skip to main content

Nicolas van Betuw

Padelplayer & Padeltrainer

Inleiding:

Ik ben Nicolas, 24 jaar oud, Padel Speler en Trainer, woonachtig in Rotterdam. Samen met mijn vader, Flip van Betuw, run ik PadelXperience.

Opleiding en Specialisatie:

Tijdens mijn Cios-opleiding in Goes ben ik in aanraking gekomen met padel. Ik ben afgestudeerd met specialisatie racket sporten en ben naast padeltrainer ook o.a. afgestudeerd gediplomeerd tennistrainer.

Sportprestaties:

Al op jonge leeftijd speelde ik op hoog niveau tennis, hierdoor pakte ik het padel vrij gemakkelijk op. Al snel speelde ik eredivisie en steeg ik op de Nederlandse ranglijst. Op dit moment sta ik rond de 15e plek in Nederland. Mijn doel is om eind dit jaar in de top 10 van Nederland te staan en mijn internationale ranking te verbeteren.

Training in Spanje:

Na het zomerseizoen van 2023 kreeg ik de kans om een half jaar fulltime te trainen in Spanje, een lang gekoesterde droom. Mijn dank gaat uit naar mijn sponsoren die op deze pagina vermeld staan.

Recente Overwinningen:

Recentelijk heb ik samen met mijn vaste partner Yannick Verwater het laatste grote buitentoernooi van 2023 (P500 Volendam) gewonnen. Yannick geeft ook trainingen voor PadelXperience. Ook hebben we het eerste grote toernooi van dit jaar( P250 Zwijndrecht) op onze naam geschreven. We bereiden ons nu voor op het P500 eind februari in Son en Breugel en de Nationale Kampioenschappen eind maart in Eindhoven.

Internationaal Toernooi:

Deze week neem ik deel aan een sterk internationaal toernooi met een Spaanse partner in Benidorm.

Terug naar Nederland:

Halverwege maart keer ik terug naar Nederland, klaar om deel te nemen aan de Nationale Kampioenschappen en weer padeltrainingen te verzorgen op het prachtige Lake Seven, het mooiste padel complex van Nederland.

Founder & Personal Trainer

Sponsoren


Logo PadelXperience