Skip to main content
Padelclinic(s)

Padelclinic(s)

Ontdek de wereld van padel op een unieke manier met onze exclusieve zakelijke padelclinics. In samenwerking met Lake Seven, een veelzijdige sports- en evenementenlocatie aan de prachtige Zevenhuizerplas, bieden wij bedrijven en teams de ultieme ervaring in de snelgroeiende sport van padel.

Onze zakelijke padelclinics zijn ontworpen om teambuilding te bevorderen, communicatie te verbeteren en bovenal plezier en enthousiasme te stimuleren. In het pittoreske decor van Lake Seven kunnen deelnemers genieten van deze unieke ervaring, terwijl ze worden begeleid door onze ervaren padelcoaches. Of je nu een doorgewinterde professional bent of nog nooit een padelracket hebt vastgehouden, onze clinics zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Over Lake Seven

Zakelijke evenementen zijn bij ons veelal maatwerk. Wij helpen je graag een onvergetelijk bedrijfsevent te organiseren. Hét event waar relaties en collega’s nog lang aan zullen terugdenken. Van een passende uitnodiging, activiteiten, indeling van de locatie, aankleding en catering. Op basis van alle wensen en mogelijkheden bedenken wij een passend event voor jouw bedrijf.

Ons privé strand en de combinatie met Lake Sports bieden veel mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Dus wil jij samen met het team een padelclinic volgen? Sluit eventueel af met een borrel, BBQ of feest met DJ of live artiest. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is bij Lake Seven allemaal te combineren.

Voor meer informatie over onze zakelijke padelclinics en de mogelijkheden bij Lake Seven kun je contact opnemen met sales@lakeseven.nl.

Ontdek de opwinding van padel met PadelXperience en Lake Seven – waar sport, plezier en zakelijke samenwerking samenkomen!