Skip to main content
PadelXperience
Over ons

PadelXperience
Over ons

Welkom bij PadelXperience, een padelschool gedreven door passie en expertise, opgericht door ex-tenniscoach Flip van Betuw en zijn zoon, Nicolas van Betuw. Met Flip’s indrukwekkende achtergrond, waaronder het coachen van vele nationale en internationale topspelers, brengen we een schat aan ervaring naar de wereld van padel.

Bij PadelXperience geloven we in het delen van onze liefde voor de sport en het bieden van hoogwaardige padeltrainingen. Samen met Nicolas, een opkomend talent in de wereld van padel, streven we ernaar om niet alleen vaardigheden te ontwikkelen, maar ook een hechte padelgemeenschap te creëren.

Onze padelcursussen en clinics zijn ontworpen voor spelers van alle niveaus, met aandacht voor techniek, strategie en vooral plezier op de baan. Bovendien organiseren we unieke padelreizen naar prachtige bestemmingen, waaronder de adembenemende Costa Blanca, waar je kunt genieten van een onvergetelijke combinatie van padel en vakantie in plaatsen zoals Altea, Javea en Valencia.

Of je nu een beginnende speler bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren padelliefhebber die zijn spel wil verfijnen, PadelXperience is de plek waar jouw padelavontuur begint. Sluit je aan bij onze community!

De padeltrainingen van PadelXperience in Nederland, worden op het sportcomplex van Lake Seven Zevenhuizen verzorgd.